Apartmaji v Moskvi

Če vam bolj odgovarja tip prenočišča kot so apartmaji, preverite spodnje predloge in pobrskajte tudi med drugimi na strani.

Arbat House Apartment on Nikitsky Bulvar

Apartmaji Arbat House se nahajajo v SZ predelu Arbat. Razdeljeni so na dva naslova v razmaku 400m. Na voljo so studii za 2-3 osebe, enosobni apartmaji za 4 osebe in dvosobni apartmaji za 6 oseb. V vseh apartmajih lahko dostopate do brezžičnega interneta, na voljo so tudi brisače in posteljnina. Oprema: LCD televizija, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, klima, dvigalo, grelnik vode (za kavo, čaj). V bližini je postaja podzemne železnice Arbatskaya. Rdeči trg, Kremelj in Bolšoj teater so oddaljeni 2km hoje.

Miracle Apartments Smolenskaya

Apartmaji Miracle se nahajajo na dveh naslovih, Smolensky Bulvar in ulica Smolenskaya. Dostopni so z dvigalom. Gre za prijetno opremljene družinske apartmaje za 4 osebe. Vsak ima tudi kuhinjo z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem in grelnikom vode. V apartmajih je nameščena klimatska naprava, možen je tudi dostop do brezžičnega interneta. Vsak apartma nudi satelitsko televizijo, DVD predvajalnik, knjige … Pred stanovanjskimi hišami so tudi igrala za otroke. V bližini apartmajev je znamenita stavna ruskega zunanjega ministrstva. Postaja podzemne železnice Smolenskaya je oddaljena le nekaj metrov.

Balmont Apartments Mayakovskaya

Odlične apartmaje Mayakovskaya najdete v predelu Tverskoy, nedaleč od parkov Ermitaž in Mosgordumy. V večstanovanjski stavbi nudijo najem treh studiev za 2 osebi in dveh apartmajev za 3-4 osebe. Nekatere enote so opremljene tudi z balkonom. Na voljo je klimatska naprava, brezžični internet, LCD televizija, opremljena kuhinja, posteljnina in brisače. V sklopu stavbe se nahajata tudi restavracija in manjša trgovina. V bližini je postaja podzemne železnice Mayakovskaya.

Booking.com Booking.com