Hostli v Moskvi

Spanje v hostlu je lahko odlična izkušnja in jo imajo nekateri popotniki veliko raje, kot druge oblike prenočišč. Spodaj najdete nekaj hostlov v Moskvi, ki si jih je vredno ogledati.

Vinegret Hostel

Priljubljen hostel Vinegret stoji le 100m od postaje podzemne železnice Arbatskaya v četrti Arbat. Ponujajo najem dvoposteljnih sob ali bivanje v mešanih skupnih sobah s 4 ali 8 ležišči. Gostje uporabljajo skupno kopalnico. Vsi prostori so klimatizirani, omogočen je tudi dostop do brezžičnega interneta. V pritličju je skupna kuhinja ter dnevni prostor za druženje gostov. Prigrizke in pijače lahko kupite v avtomatih. V okolici je več različnih kavarn, lokalov in trgovinic. Kremelj je oddaljen 25min sprehoda.

GoodMood Hostel

Če želite obiskati največje znamenitosti Moskve peš, potem ste z hostlom GoodMood zadeli v prvo. Lociran je v predelu Basmanny in nudi 24-urno možnost prijave. Vse sobe so klimatizirane, izbirate pa lahko med dvoposteljnimi sobami in skupnimi sobami z 8 ležišči. Za vse goste je urejena skupna uporaba kopalnic in sanitarij. V dobro opremljeni kuhinji si lahko pripravite tople napitke in prigrizke. Na voljo je tudi skupen salon z televizijo, knjižnico ter namiznimi igrami. Povsod po hostlu lahko uporabljate brezžični internet. V bližini so kavarne in trgovine. Nedaleč je postaja podzemne železnice pri zloglasni stavbi Lubyanka, 15min so oddaljeni Kremelj ter park Zarjadje in Bolšoj Teater.

Hostel Esenin

Hostel Esenin z široko ponudbo namestitev se nahaja v vzhodnem delu Mesta – četrt Sokolniki. Na voljo so eno ali dvoposteljne sobe, družinske sobe s 4 ležišči ter ločene moške / ženske skupne sobe s 6,8 oz. 10 ležišči. Nekatere sobe imajo lastno kopalnico, večina pa skupno. Poskrbljeno je za klimo in ogrevanje, možen je dostop do brezžičnega interneta. Poskrbljeno je za skupno kuhinjo ter dnevni salon. Gostje lahko gledajo televizijo, berejo knjige, za otroke je na voljo nekaj igral. Iz postaje Krasnoselskaya se lahko z tramvajem ali podzemno železnico zapeljete do zgodovinskega središča mesta.

Booking.com Booking.com