Hoteli v Moskvi

Če se odpravljate v Moskvo, boste potrebovali eno izmed prenočišč in med najbolj pogostimi so seveda hoteli.

Iskanje med več kot 8.000 hoteli v Moskvi vam lahko olajšamo s pomočjo spodnjega iskalnika, kjer vnesete podatke in primerjate cene prostih hotelov.

Hoteli

Vpišite datume, število oseb in pritisnite Išči.
Booking.com

Na strani z rezultati si lahko pogledate ponudbo in hotel enostavno rezervirate preko spleta.

  Preverite tudi ponudbo preko Bookinga

Hotel President

Hotel President ponuja odlično lokacijo ob reki Moskvi in prijetno opremljene dvoposteljne sobe ter suite. Najdete ga v predelu Jakimanka, nedaleč od stare in nove galerije Tretjakov. Vse sobe so klimatizirane, opremljene z minibarom, televizijo in kopalnico. Povsod po hotelu deluje brezžični internet. Hotel nudi odlično restavracijo z rusko in mednarodno kulinariko. Na voljo so tudi manjši bar, frizerski / lepotni salon ter manjša trgovinica. Sprostite se lahko v notranjem bazenu ali savni, svojo kondicijo pa utrdite v dobro opremljenem fitnesu. Raziskovanje mesta je najbolje začeti iz 500m oddaljene postaje podzemne železnice Poljanka.

Hotel Holiday Inn Sokolniki

Odličen hotel Holiday Inn boste našli v predelu Sokolniki, le nekaj 100m od istoimenskega parka. Ponujajo kar 523 dvoposteljnih sob različnih velikosti. Vse sobe so opremljene z televizijo, minibarom in klimatsko napravo. Brezžični internet lahko uporabljate v vseh hotelskih prostorih. Gostinska ponudba obsega restavracijo z ruskimi in evropskimi jedmi, kavarno in bar. Na voljo je tudi wellnes center z notranjim bazenom, fitnes telovadnico ter savnami. Ob hotelu je trgovski center Sokolniki ter postaje tramvaja in podzemne železnice.

Hotel Azimut Smolenskaya

Sodoben hotel Azimut Smolenskaya stoji v predelu Arbat, nedaleč od reke Moskve in stavbe ruskega zunanjega ministrstva. V njem se nahajajo sodobno opremljene eno in dvoposteljne sobe ter večje suite za 2 osebi. Vsaka soba nudi LCD televizijo, minibar, klimo, brezplačno mineralno vodo. Brezžični internet lahko uporabljate kjerkoli v hotelu. V 20 nadstropju lahko obiščete imeniten lounge bar, sicer pa je na voljo še 5 restavracij in kavarna. Wellnes obsega savne, masaže, fitnes in solarij. Z veseljem vam bodo svetovali pri obiskih znamenitosti, kupite pa lahko tudi različne vstopnice. 150m od hotela se nahaja postaja podzemne železnice Smolenskaya.

Booking.com